Capellix

Hår & Shop

Våra frisörer

Bild på personalen på Capellix

Vi som jobbar på Capellix

Leila

Dam och herrfrisör sedan 2006. Leila har mer än 17 års erfarenhet inom yrket. Hon tycker om att utföra stora förändringar med hjälp av både färg, slingor, permanent och extensions i keratin metod. Hon älskar även att avsluta sina behandlingar med vackra föningar/stylingar i absolut världsklass. Produktspecialist och öron håltagningsexpert med mer än 17 års erfarenhet av att ta hål i öronen/ näsa med nickelfria örhängen. Trådning i ansiktet. forma ögonbryn med tråd och även färga Frans och bryn.

Gilbert

Klipper Herr, barn , skin fade.
Letar du efter en bra barberare i gustavsberg? Då har du kommit rätt. Här listar vi populäraste barberare som är experter på klippning, skäggtrimning och klassisk knivrakning. Erfarenhet sen 1990

Helen

Helen är erfaren och kreativ, noggrann frisör sedan 2002 med en passion för att skapa fantastiska och ge kunder en förtroendegivande upplevelse.
Professionellt när det gäller Slingor, Balayage, Färg, Permanent och Hår styling.
Hon utför även trådning och plockar ögonbryn samt färglägger.
Redo att hjälpa kunder att se och känna sig nöjda och BÄST.

Nancy

Klipper dam,herr och barn samt trådning och färg (ögon bryn och fransar). Hon är även specialist på keratinbehandling, färger och slingor och håltagning.

Gona

Klippning både damer och herrar, färgning, slingor, Balayage, styling, Hollywood lockar, brud uppsättningar, plocka ögonbrynen och färga, färga fransar.